Hogeschool Van Hall Larenstein organiseert op 10 oktober a.s. een Fooddag. Tijdens deze middag kun je kennismaken met de beroepen in de Foodsector en de opleidingen Voedingsmiddelentechnologie en Health & Food. Je volgt een aantal workshops en kunt studenten van deze opleidingen spreken.
De middag duurt van 13.00 tot 16.15 uur en vindt plaats in het gebouw van Van Hall Larenstein. Leerlingen uit havo 4 en atheneum 5 met een NG- of NT-profiel krijgen de mogelijkheid deze middag bij te wonen. Je kunt je hiervoor, graag zo snel mogelijk, bij mij opgeven, t.kingma@csg-comenius.nl of langs komen op kamer 3.8. Voorwaarde is wel dat je zelf het huiswerk en de aantekeningen overneemt van de lessen die je hierdoor mist.
Voorbeelden van workshops die gegeven worden:
· ‘Zoete Parels’: Eigen vruchtenkaviaar maken;
· ‘De Enige Echte’: Een sensorisch onderzoek naar chocolademelk;
· ‘Vette Proef’: Waar zit meer vet in: in rookworst of speklapjes?
Vriendelijke groet,
Tirza Kingma
Decaan bovenbouw havo en atheneum
Decaan bovenbouw havo en atheneum