maandag 3 juli 2017

A5: bericht over het pws-programma van deze week

Hierbij een overzicht van de activiteiten de komende dagen in het kader van jullie profiel werkstuk


Dinsdag 4 juli
Jullie gaan verder werken aan het PWS. Voor deze dag zijn de lokalen 105 en 106 gereserveerd en staat ook de mediatheek tot jullie beschikking. In lokaal 106 worden gedurende de dag een aantal workshops gegeven op vrijwillige basis. Hier hoef je niet met je hele groepje naar toe, je kunt ook één of twee mensen uit je groepje een workshop laten volgen.
De tijden en onderwerpen zijn als volgt:
10:00 uur - Het schrijven van een inleiding
11:00 uur - Literatuurlijst APA
12:00 uur - Het schrijven van een conclusie
13:00 uur - Bronnen: citeren, parafraseren en verwijzen

In de mediatheek hebben we flink wat computers tot onze beschikking. Maar mocht je zelf de beschikking hebben over een laptop dan zou het fijn zijn als je die meeneemt. Op die manier hebben we dan genoeg computers voor iedereen beschikbaar.

Iedere groep moet deze dag de resultaten tot nu toe laten zien en bespreken met de begeleider.

Woensdag 5 juli
Gewone lesdag

Donderdag 6 juli
Deze dag gaan ook weer alle groepjes verder werken aan het pws. Er kan gewerkt worden in de mediatheek, lokaal 105 en lokaal 106. Deze dag moet je ook de eerste resultaten van jullie wetenschappelijk artikel laten zien aan de begeleider. Dit willen we van jullie zien:
Inleiding: geschreven opzet
Theoretisch kader: geschreven opzet
Resultaten van jullie onderzoek
Literatuurlijst

Als bovenstaande punten niet voldoende worden beoordeeld door de begeleider, dan moet je op vrijdag 7 juli weer op school komen om hier verder aan te werken.
Vrijdag 7 juli
Extra dag om te werken aan je pws, deze dag is verplicht voor de pws-groepjes die op donderdag 6 juli niet een voldoende beoordeling hebben gekregen.

Maandag 17 juli
Inleveren pws bij je begeleider

groet,

de PWS-begeleiders