dinsdag 10 januari 2012

Ziekte mw. S. van der Schaaf (Engels)


Mw. S. van der Schaaf (Engels) is de rest van de week nog ziek. In verband daarmee vind je hieronder per leerjaar informatie over de toetsen in de Toetsweek. Neem die zorgvuldig door.


V4: Jullie hebben alles gehad voor de toetsweek, maar jullie hoeven iets minder te leren dan we in eerste instantie hadden afgesproken. Ik heb een oefentoets liggen bij de Repro, die mogen jullie ophalen en daar kun je als voorbereiding aan werken. De cijfers voor de boektoetsen staan in Magister.

Leerwerk:

1. WR Number 1: Jumpers for goalposts + Assignments 30

2. The best man Wins + Assignments 4, 6
3. WR Number 2 Adele Singer + Assignments 35, 36

o Grammar Chapters 1, 31, 32, 33 and 34

o FU 13 through 24
V5: Jullie hebben het artikel over de kilt niet gehad, hoef je dus ook niet te doen voor de TW. Jullie hebben alle Grammatica gehad. Er ligt bij de repro nog een stencil met wat antwoorden. Mag je daar ophalen. Kennis van Lan den Volk: simpelweg de pagina's leren die bij Great Britain: The Country and Its Inhabitants horen. De landkaart hoeft niet. Grammatica: je leert alle hoofdstukken, kijk desnoods in het PTA. Leer de voorbeeldzinnen en de vertaalzinnen goed! Bij de Wasp leer je ook de Glossary E-N en de opdrachten die we klassikaal hebben gedaan. De twee artikelen die we wel hebben gedaan bestudeer je ZEER goed.
De SO van deze week gaat automatisch niet door. Inhaalwerk wordt later geregeld.

V6: 2 toetsen, alles is voorbereid voor de TW. Bij meer noodzaak van het oefenen luistervaardigheid even naar de mediatheek of vraag Dhr. Kloosterman/ Mw. Van der Hoorn. Leer de FU op tijd!! Je weet hoe je een essay moet schrijven en grammaticatraining kun je eventueel zelf doen aan de hand van de handout die je een tijd geleden van mij hebt gekregen. Bestudeer desnoods in je Gramm. boek de hoofstukken over woordvolgorde, de tijden (past simple, present perfect en denk om de voorzetsels!). Bestudeer de woorden uit de Wasp goed en bekijk in welke context ze staan.

Zie Magister voor cijfers boektoetsen.