donderdag 9 januari 2014

A4,5,6: 30 januari voorlichting door oud-leerlingen

Op donderdag 30 januari vindt in de kantine een oud-leerlingenmarkt plaats. Studenten die bij ons examen hebben gedaan, komen jou alles vertellen over hun studie(s), studeren, op kamers wonen, studentenverenigingen, noem maar op. Voor jou een kans om op een hele makkelijke manier met studenten in gesprek te raken. Daarnaast zijn er voorlichters aanwezig van alle mbo’s en hbo’s uit Leeuwarden, van de Rijksuniversiteit Groningen, van DUO (voor vragen over studiefinanciering en loting) en Projects Abroad (over vrijwilligerswerk in het buitenland). Noteer 30 januari van 15.15 tot 17.15 uur dus in je agenda!

We kunnen nog meer studenten gebruiken die over hun studie komen vertellen. Dus heb je een broer of zus, vriend of vriendin, neef of nicht of ken je iemand anders die studeert? Vraag of ze mee willen doen. Ze kunnen zich aanmelden door mij een e-mail te sturen: t.kingma@csg-comenius.nl.

De oud-leerlingenmarkt is verplicht voor alle leerlingen in atheneum 4 en 5. Maar ook de examenleerlingen en ouders/verzorgers zijn van harte welkom!

Voor 30 januari ontvangen jullie een overzicht van alle studenten die komen en over welke studies zij iets gaan vertellen.