vrijdag 29 mei 2015

A6: bericht over de uitslag e.d.

Beste  leerlingen van A6,

Het 1ste tijdvak zit er op en jullie kunnen nu genieten van de vakantie, of zijn hard aan het werk  in de supermarkt e.d. Ondertussen zijn je docenten druk bezig met de correctie.
Helaas is het zo dat jullie coördinator, meneer Pietersma  het laatste stukje niet samen met jullie af kan maken. Ik probeer hem zo goed mogelijk te vervangen.
Hieronder nog even wat zaken op een rij wat betreft het vervolg:

Op 11 juni, 8.00 uur worden de N-termen gepubliceerd en daarna kunnen wij de uitslag bepalen.
Om 14.00 uur komen alle docenten van A6 in vergadering bijeen om de uitslag te bespreken en mbt leerlingen die (nog) niet geslaagd zijn te bespreken welk vak ze het beste kunnen herkansen in het tweede tijdvak.
Vanaf ongeveer 15.00 uur beginnen we met bellen.
Alle leerlingen worden gebeld. Alleen wie (nog) niet geslaagd is, wordt door mij gebeld.

Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom op school om je voorlopige cijferlijst op te halen en je medeleerlingen te feliciteren. Dat is altijd een heel feestelijk gebeuren!

Leerlingen die nog niet geslaagd zijn, komen vrijdag 12 juni tussen 9.00 - 12.00 op school om met mij het advies van de vergadering te bespreken. Je kunt dan ook boeken lenen bij mijnheer Postma.
Als je definitief bent gezakt, dus geen kans meer hebt in het Tweede Tijdvak, dan kun je met mevrouw Van Wessel overleggen over de mogelijkheden, bijv. overdoen, VAVO of anderszins (zie daarvoor een apart bericht in de mail en op de blog).
Ben je geslaagd, maar wil je nog een vak herprofileren,  dan kun je dat tot uiterlijk vrijdag 12 juni 2015 vóór 12.00 uur per mail bij mij aangeven (t.harmsma@csg-comenius.nl).
Zie voor het schema van het tweede tijdvak het blauwe boekje.

Op maandag 15 juni kun je je examen inzien en nog een extra les volgen. Het schema daarvoor wordt binnenkort via de schoolmail en op de blog gepubliceerd.

Mevrouw Harmsma