maandag 21 maart 2016

Cambridge

Beste Cambridge examenkandidaten (CC5) en hun ouders,

Deze week moet mevr. Nauta de officiele inschrijving rond maken bij het examencentrum.
Een aantal opmerkingen over de Cambridge Exams:

- de pasopoortkopie en het photo consent form moeten nu binnen zijn. Is dat niet in orde? Vandaag nog bij je docent of mevr. Nauta inleveren. Desnoods beide documenten inscannen en naar mevr. Nauta mailen b.nauta@csg-comenius.nl en dan volgende dag het origineel inleveren.
- de betaling voor het examen moet voor volgende week woensdag (30 maart) rond zijn.
- het examencentrum vraagt sinds dit schooljaar ook om de mobiele tel. nrs. van de kandidaten, dus graag je mobiele nummer a.s.a.p. voor woensdag 23 maart doorgeven aan mevr. Starrevelt, mailen aan mevr. Nauta of op een briefje in het postvakje van mevr Nauta (vergeet niet je naam erbij te zetten!)

Hoe later wij aanmelden, hoe groter de kans dat we niet in Leeuwarden examen mogen doen. De kosten van ee eventuele busreis die hierdoor gepland moet worden, zullen door de ouders waarvan de leerlingen niet op tijd de spullen inleveren betaald moeten worden. We kunnen natuurlijk sowieso niet later dan de uiterlijke datum aanmelden, maar egenlijk (qua ruimte bij het examencentrum) moeten we deze week aanmelden. Daarom de vraag om nu toch echt zo snel mogelijk alle papieren, betaling en telnrs. in orde te maken. 

Kind regards,
The Cambridge Team