donderdag 30 juni 2016

A5: Project/PWS week

Voor alle leerlingen A5: betreft de project / PWS week

In de week van 4 juli tot en met 8 juli gaan jullie elke dag verder werken aan je PWS. De mediatheek is deze week voor jullie gereserveerd. Mocht je echter in staat zijn om een eigen laptop mee te nemen naar school en daar op te werken, dan is dat wel heel handig .
Jullie worden ’s ochtends om negen uur verwacht in de mediatheek. Daar zal een presentielijst zijn, absenten worden genoteerd en doorgegeven.
Mocht het zo zijn dat je op bepaalde dagen niet op school aan de slag gaat met je PWS maar elders al afspraken hebt staan (bijvoorbeeld voor een experiment op de RUG of een interview met iemand elders in de stad) dan moet je je via de mail afmelden. Als je je niet afmeldt of je krijgt geen toestemming om afwezig  te zijn, wordt je opgeschreven als absent en zien we dit als spijbelen. Afmelden doe je door een mail te sturen  naar de coördinator en de pws-begeleider van de dag waarop je je (deels) wilt afmelden.  Je vermeldt dan de datum en tijd waarop je niet op school bent en wat hier de reden van is.  Hieronder zie je welke docent op welke dag in ieder geval beschikbaar en aanwezig is in de mediatheek. De docent wiens naam vetgedrukt staat, moet je voor de betreffende dag mailen als je je af wilt melden.

Maandag: mevrouw Scheffer  en meneer van Nuil
Dinsdag
meneer van Nuil en mevrouw Boersma
Woensdag;
mevrouw Scheffer en meneer Hollander
Donderdag:
meneer Hollander en mevrouw Boersma


Met vriendelijke groet,
Mevrouw Scheffer, meneer Hollander, meneer van Nuil en mevrouw Scheffer