maandag 19 maart 2018

A4: Opdrachten Droomloopbaan

Aangezien de toetsweek in zicht komt hebben we in overleg met de mentoren en coördinatoren besloten om de leerlingen extra tijd te geven om de opdrachten van droomloopbaan af te maken.

Voor leerlingen die alles af hebben; een compliment. Heel goed gewerkt. Jullie zijn klaar met LOB en hebben dat PTA onderdeel afgerond.
 
De volgende informatie is bedoeld voor leerlingen die de opdrachten nog niet af hebben:
 
·       In periode 2 hadden de volgende opdrachten af moeten zijn:
4.51, 4.52, 4.53, 4.54 (Open dag of in periode 3), 4.55, 4.56
 
·       In periode 3 had afgemaakt moeten zijn:
4.54 (wanneer in periode 2 geen Open dag is bezocht), 4.59 (kwaliteiten), 4.61 (samenvatting)
 
·       Periode 4:
4.60 College Carrousel RUG (12 april gaan we daar naar toe)
 
Wijziging: leerlingen die opdracht 4.57 (beroeps interview ) nog niet af hebben, hoeven hem niet te maken, maar maken deze opdracht in Atheneum 5. Dus deze opdracht wordt voor die leerlingen naar volgend jaar verplaatst.
 
Tijdpad:
We geven de leerlingen extra tijd tot en met week 15 (zondag 15 april moet alles af zijn) om alle opdrachten van periode 3 en 4 af te maken. Dat zijn in totaal 3 of 4 opdrachten (hangt van Open dagen bezoek af).
Tip: Op zaterdag 14 april is er bijvoorbeeld nog een Open dag op de RUG. Wie in november of februari nog niet geweest is, kan daar nog naar toe. Tip: zo snel mogelijk voor aanmelden. Vol is vol.
 
Op 16 april is dus alles af. Is dat niet het geval dan plannen de coördinator en de decaan de leerlingen in week 16 en week 17 na schooltijd in bij de huiswerkklas.