donderdag 10 oktober 2019

A56: Global Responsibility & Leadership RUG Campus Leeuwarden

De inschrijving voor de bacheloropleiding Global Responsibility & Leadership van University College Fryslân is per 1 oktober 2019 weer geopend! 6 VWO-leerlingen die vanaf september 2020 in Leeuwarden verder willen studeren kunnen zich tot 1 mei 2020 aanmelden. 
Open het bericht voor meer info.

We hopen dat steeds meer leerlingen  de bacheloropleiding Global Responsibility & Leadership leren kennen en onderzoeken als optie voor na het VWO. Speciaal voor Friese scholieren is er ook een subsidie beschikbaar indien zij voor deze studie in Leeuwarden kiezen.
Mogelijkheden om kennis te maken met deze studie:
  • Webklas: leerlingen uit 5 en 6 VWO kunnen bij de RUG online proefstuderen door het volgen van een webklas waarbij ze in 4 weken en ongeveer 12 lesuren kennismaken met het materiaal uit het eerste jaar van onze opleiding. Ze kunnen zich hier tot 28 oktober inschrijven en de webklas loopt van 4 november tot en met 1 december 2019. Dit is een unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen van de Global Responsibility & Leadership opleiding. Kijk hier voor meer informatie.
  • RUG Open dag: wij zijn aanwezig op de open dag van de RUG op 8 november a.s. en hopen u daar tegen te komen! Leerlingen kunnen zich via de RUG website inschrijven voor voorlichtingsrondes van alle faculteiten; wij hopen natuurlijk dat ze ook bij het University College Fryslân komen kijken ;-)
  • Student for a Day: leerlingen die willen ervaren hoe het is om in Leeuwarden te studeren kunnen dit najaar op vrijdag 29 november 2019 een dag komen proefstuderen bij  de bacheloropleiding Global Responsibility & Leadership. Tijdens deze proefstudeerdag komen ze meer te weten over het programma en studentenleven in Leeuwarden. Daarnaast krijgen ze college van één van onze professoren en ontmoeten ze medewerkers en studenten van University College Fryslân tijdens een informele lunch en borrel. Aanmelden voor Student for a Day kan hier op onze site.