vrijdag 14 februari 2020

A5: LOB bijwerken in de vakantie


Zoals jullie in het PTA kunnen lezen, moeten opdracht A5.10 tot en met A5.17 voor 1 maart afgerond zijn. Hier kunnen de leerlingen die het nog niet afgerond hebben in de voorjaarsvakantie mee bezig. 
  • Leerlingen die opdracht A5.15 en A5.16 (bezoek twee Open dagen) niet kunnen invullen omdat ze nog niet naar een open dag zijn geweest, zullen in de vakantie een plan moeten maken welke open dagen er nog mogelijk zijn bij welke universiteit. De RUG heeft bijvoorbeeld op 18 april nog een  open dag (inschrijven vanaf 15 maart).  De meeste open dagen data zijn vanaf nu NA 1 maart, dus na de deadline van het inleveren van de opdrachten. Meld dit aan je studiecoach wanneer je naar welke open dag gaat. Het HBO heeft ook nog open dagen, op de volgende momenten:
  • 29 februari: Open dag Hanze Hogeschool
  • 2 april : Open avond NHL/Stenden/Van Hall
  • 3 april: Open dag Windesheim Zwolle.
  • Webclass: Leerlingen die voor 1 maart geen webclass hebben gevolgd (opdracht A5.13A of A5.13B)hebben formeel de LOB opdrachten van klas 5 atheneum niet afgerond en voldoen niet aan dat PTA onderdeel. Zoek zelf vanaf nu naar een oplossing en ga alsnog op zoek naar webclasses. Lukt dat niet dan neem je contact op met de decaan n.vanwessel@cvo-nf.nl. Zij zal dan in overleg met de teamleider beslissen of je in Atheneum 6 nog de kans krijgt om die opdracht alsnog te maken of niet.
De reden dat we willen dat LOB in Droomloopbaan in periode 3 wordt afgerond is dat alle leerlingen in periode 4 zich kunnen focussen op de overgang naar atheneum 6 en dan zich niet meer druk hoeven te maken over het PTA onderdeel van LOB.

Succes met het afronden van de opdrachten!