woensdag 3 februari 2021

A6 PWS: RUG PWS-prijzen - inzenden nu mogelijk

De inschrijvingen voor de jaarlijkse PWS-prijzen zijn weer geopend! Heb je een mooi profielwerkstuk gemaakt? Vanaf 1 februari kun je je PWS insturen en daarmee kans maken op één van onze prijzen!

Hoe werkt het?

Met het insturen van je PWS maak je kans op een geldprijs van 200 euro! De drie steunpunten van de RUG nomineren een aantal kanshebbers uit alle inzendingen. Deze genomineerde profielwerkstukken worden vervolgens beoordeeld door onze vakjury, die de definitieve winnaars zullen kiezen! 

Hoe kun je meedoen?

Insturen kan via het inzendingsformulier op onze website. Je kan je PWS insturen voor één van de drie PWS-prijzen, namelijk de Marie Lokeprijs voor taal- en cultuurvakken, de Jan Penprijs voor de zaakvakken of de Jan Kommandeurprijs voor de bètavakken. Let er wel op, elk PWS kan maar voor één van de drie prijzen worden ingestuurd, ook al valt het misschien onder meerdere prijzen. 

Wanneer?

In de hele maand februari kunnen profielwerkstukken worden ingezonden. Op vrijdag 7 mei worden de prijzen uitgereikt vanuit het Universiteitsmuseum in Groningen. In de tussentijd zijn wij druk bezig om alle inzendingen te beoordelen, natuurlijk.

Hou voor details onze website en social media in te gaten!
www.rug.nl/pws
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/scholierenacademie
Instagram: @pwstipsandtricks 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/rug-scholierenacademie/

Hartelijke groet,

Linda Nijenhuis

Scholierenacademie

Scholierenacademie@rug.nl