maandag 12 juli 2021

afsluiting tijdvak 3

 

Vooraankondiging diplomering slotronde

Donderdag 15 juli komen om 8.00 uur de n-termen binnen van de examens gemaakt in tijdvak 3. In de loop van de ochtend wordt dan duidelijk of je wel/niet geslaagd bent, hierover word je door je teamleider gebeld. Wanneer je het definitief niet gehaald hebt word je om 13.00 uur in LO1 verwacht bij de Vavo-bijeenkomst. De uitnodiging hiervoor heb je al gehad van mevrouw van der Hoorn. Wanneer je maximaal 3 onvoldoendes hebt kan de school wanneer jij dat wilt je uitbesteden aan de Vavo. Heb je meer onvoldoendes dan kun je het examenjaar doubleren of op eigen kosten deelnemen aan de Vavo.

Leerlingen die geslaagd zijn worden gediplomeerd op vrijdagmorgen 16 juli in de kantine van de Academie (aan de Schrans). Het tijdschema hiervoor wordt donderdagmiddag bekend gemaakt. Bij deze diplomering zijn ook de leerlingen aanwezig die donderdag 9 juli niet aanwezig konden zijn.

Je mag bij deze diplomering je gezin meenemen (tot 5 personen) en de feestelijkheid zal voor familie en vrienden op livestream te volgen zijn.

Tot donderdag/vrijdag,

Meneer van der Steege, meneer van Nuil en mevrouw Keuning (teamleiders bovenbouw).