maandag 1 oktober 2012

A5 en A6: wil jij cultureel ambassadeur worden?

Stadsschouwburg De Harmonie is opzoek naar jonge enthousiaste theater- liefhebbers die gevoel hebben voor schrijven, oftewel: culturele ambassadeurs.
Ieder theaterseizoen zijn er ongeveer 20 jongeren actief als cultureel ambassadeur. In die functie breng je theatervoorstellingen onder de aandacht van jongeren en ben je de schakel tussen jouw school en De Harmonie. Ambassadeurs bezoeken per maand één of twee voorstellingen in Stadsschouwburg De Harmonie (een dansvoorstelling, een toneelstuk of een cabaretvoorstellin) en schrijven hierover een recensie. Die kan  dan worden gebruikt als promotiemateriaal, bijvoorbeeld op de Facebookpagina van JongHarmonie.  De Facebookpagina van JongHarmonie wordt verder ook aangevuld door de ambassadeurs met informatie en tips aan de hand van foto’s of filmpjes, et cetera. Daarnaast promoten de ambassadeurs theatervoorstellingen onder hun medeleerlingen door het aanprijzen van de Cultuur Card, het ophalen en ophangen van posters, uitdelen van flyers en meehelpen met activiteiten tijdens voorstellingen.
De ambassadeurs mogen een aantal keren per seizoen een vriend of vriendin of een broer of zus meenemen om die kennis te laten maken met theater.
Er worden leuke bijeenkomsten georganiseerd waar de ambassadeurs hun ervaringen kunnen delen, met aansluitend een bezoek aan een voorstelling.

Voor een beeld van de Facebookpagina, klik op de link:http://www.facebook.com/#!/pages/JongHarmonie/184931354870267

Wie in aanmerking wil komen voor de functie van Ambassadeur van de Harmonie kan zich opgeven bij mevr. A. van Veldhuizen  (a.vanveldhuizen@csg-comenius.nl)
Er kunnen twee leerlingen geplaatst worden.