maandag 5 december 2016

Bericht voor ouders van de bovenbouw leerlingen


Op dinsdagavond 24 januari (vanaf 19.15 uur tot 21.30 uur) wordt er op  locatie Mariënburg  een beroepenmarkt georganiseerd.


Het is voor alle bovenbouw leerlingen een vrijwillige activiteit, maar leerlingen die zich aanmelden, verplichten zich om te komen.

De aankomende week (6 december tot en met 11 december) gaan de coördinatoren en de decaan langs alle bovenbouwklassen en kunnen leerlingen zich digitaal aanmelden.

Via deze weg doen wij een beroep op u. Zou u uw zoon of dochter kunnen stimuleren zich voor die avond aan te melden?

55 ouders zijn bereid hun ervaringen met onze leerlingen te delen, maar dan moeten er wel genoeg aanmeldingen van leerlingen komen, anders kan de avond niet door gaan.

Wij hopen ook dat leerlingen het belang van deze avond inzien en hun sport of werktijd hier aan willen besteden. ( Belang: netwerken, bij selectiestudies is het een pré een beroepsbeoefenaar te hebben gesproken, het is sowieso een buitenkans zoveel beroepsbeoefenaar op een avond te spreken) .

Na de klassikale uitleg kunnen leerlingen zich digitaal aanmelden op: www.csg-comenius.nl/ inloggen leerlingen/inschrijven beroepenmarkt.

Wij hopen op uw medewerking. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij n.vanwessel@csg-comenius.nl

Met vriendelijke groet,

Nelleke van Wessel

Decaan

bovenbouw havo en atheneum

kamer 3.8

 
CSG Comenius

Postbus 193

8900 AD Leeuwarden

T (058) 234 76 70

M. 06-18961704



Aanwezig op maandagochtend, dinsdag en donderdag