dinsdag 7 februari 2017

A6 examentoets rekenen CITO

De uitslag van de afname in januari van de examentoets rekenen van CITO wordt op 21 februari naar de scholen gestuurd. Dat is midden in de voorjaarsvakantie. We streven er naar om de cijfers op maandag 27 februari in Magister te zetten.
Op dinsdag 7 maart a.s. (van 14.00 - 16.30 uur) is al de volgende mogelijkheid om de examentoets te maken.


Om organisatorische redenen moeten we uiterlijk donderdagochtend 2 maart om 8.30 uur weten wie van deze mogelijkheid gebruik willen maken. Dit is de één na laatste herkansingsmogelijkheid. De laatste is direct na het Centraal Examen (woensdag 24 mei).
Aanmelden voor 7 maart doe je door middel van een e-mail (via je e-mailaccount van csg Comenius) naar  d.bakker@csg-comenius.nl 
In de regel van het onderwerp noteer je het leerlingnummer (5 cijfers), je klas,  je voornaam en je achternaam.  (Voorbeeld:     12345 MA6A Dirk Bakker)
De onderwerp regel vullen met deze gegevens is genoeg om je aan te melden. Verder hoef je niets te noteren.  Aanmelden kan dus  tot en met donderdag 2 maart 8.30 uur.
Dit is een absolute deadline.
Tenslotte: het cijfer voor deze rekentoets telt mee in de kernvakkenregel. |Dat wil zeggen: voor de vakken Nederlands, Engels, wiskunde en rekenen mag je niet meer dan één 5 hebben (en geen cijfer lager dan een 5) om te kunnen slagen. Het rekentoetscijfer telt ook mee voor het vaststellen of je cum laude geslaagd bent.