donderdag 2 februari 2017

Sportdagen 6 en 7 februari atheneum 4 en 5 en havo 4


Zoals bekend staan volgende week maandag en dinsdag de sportdagen voor atheneum 4 en 5 en havo 4 op het programma. Jullie hebben keuzes kunnen maken uit verschillende onderdelen die op die dag in 3 blokken worden aangeboden. Leerlingen die zich niet hadden aangemeld, zijn door ons ingedeeld.

De tijdstippen van de blokken zijn:

Blok 1 van 9.00 uur tot 10.30 uur

Blok 2 van 11.15 uur tot 12.45 uur

Blok 3 van 13.30 uur tot 15.00 uur


 

In de hal vooraan in de school bij de ingang van de kantine hangen de groepsindelingen. Hier kun je zien wanneer je waar moet zijn. Voor de maandag (= ath.4 en 5) hangt alles er al. Voor de dinsdag volgt dat zo spoedig mogelijk (= havo 4) Controleer of je 3 keer staat ingedeeld in 3 verschillende tijdsblokken! Zit er een fout in dan graag bij dhr.de Jong of dhr.Smedinga melden.

Handig is om een foto te maken van het overzicht met de adressen van de lokaties waar de verschillende sporten worden gedaan. Zo kun je thuis vast even uitzoeken waar je precies moet zijn. De meeste lokaties zijn voor jullie wel bekend. Zorg dat je steeds ruim op tijd aanwezig bent bij de onderdelen!

 

Zorg dat je de juiste sportspullen meeneemt voor die dag. Voor de leerlingen die gaan schaatsen nog een aantal mededelingen:

* Schaatsen niet vergeten en heb je die niet dan 5 euro meenemen voor het huren van schaatsen

* Handschoenen en muts zijn verplicht

* schaatsen op de 400 meterbaan uitsluitend tegen de klok in!

* de binnenzijde van de 400 meterbaan is voor de snelle  schaatsers, de buitenzijde voor de langzame rijders en uitrijdende rijders

* niet op de boarding klimmen en zitten

* niet eten/drinken  op de baan

 

We wensen jullie een fijne sportdag!