vrijdag 14 december 2018

A5: Reminder deadline opdrachten Droomloopbaan.

A5: Reminder deadline opdrachten Droomloopbaan.
Vandaag op 14 december is de deadline van het afronden van de opdrachten van Droomloopbaan van periode 2. 
 
Lees verder voor de deadlines.
 
Aan het begin van het schooljaar, via de blog en gisteren tijdens de studiekeuzeworkshop van de RUG is jullie dit gemeld dus wij gaan er van uit dat vandaag alles is ingeleverd.
·         Opdracht 5.60 (SOT test), 5.61 (studiestappenplan) en 5.62 (studievoorlichting Friesland)zouden afgerond kunnen worden.
·         Wanneer al weet wat je wil studeren (een eerste en tweede keus hebt), zou je dit jaar al een dagje mee kunnen lopen met een studie (opdracht 5.69 periode 3).
·         Wanneer je de opdrachten niet af hebt, zal de studiecoach aangeven wanneer je dat in je vrije tijd moet inhalen op school
 
-          Wanneer je in november geen open dag hebt bezocht (opdracht 5.63) dan zul je in januari/februari twee Open dagen moeten bezoeken. Zoek de data op van de eerstvolgende open dag op (RUG bijvoorbeeld 1 februari).
-          Wanneer je nog niet hebt deelgenomen aan een webclass, zul je dat de volgende ronde (januari/februari) moeten doen. Google op RUG webclass om te weten wanneer je je daarvoor kan opgeven.
-          Wat ook uit de keuzeworkshop van de RUG kwam is dat cijfers van atheneum 5 en 6 atheneum meetellen voor selectie studies. Houd daar rekening mee.
-          Tip voor de kerstvakantie: kijk wat er in periode 3 van je verwacht wordt aan LOB opdrachten (4 stuks) in Droomloopbaan.