dinsdag 11 december 2018

A6: Aanmelden voor het rekenexamen


In januari 2019 worden voor de leerlingen uit de examenklassen de rekenexamens weer afgenomen. Het cijfer voor dit examen wordt op de cijferlijst bij het diploma vermeld.
Elke leerling die in het examenjaar zit mag zich dus inschrijven. Niet inschrijven betekent, dat je het recht op deze herkansing bewust inlevert.

Leerlingen die nog nooit een rekenexamen hebben gemaakt en leerlingen die afgelopen jaar voor het examen zijn gezakt moeten deelnemen en zijn dus verplicht om zich in te schrijven.

Het rekenexamen wordt op dinsdag 8 januari afgenomen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan er nog een extra sessie worden ingepland.

Het examen start om 14:00 uur. Je moet minimaal 10 minuten van tevoren aanwezig zijn.
Informatie over de plaats van afname van het examen wordt via de blogspot en het prikbord gepubliceerd. Houd deze in de gaten.

Je kunt je voor dit rekenexamen tot dinsdag 18 december, 08.00 uur, via een e-mail aanmelden bij meneer Bakker: d.bakker@csg-comenius.nl. Zet in de onderwerpspregel: jouw leerlingnummer, voornaam, achternaam en klas. (bv: 12345 Jan Janssen H5C)
Let op: Aanmeldingen die na 18 december, 08.00 uur, binnenkomen worden niet in behandeling genomen.

Alvast veel succes!

Met vriendelijke groet,
Dirk Bakker