dinsdag 9 april 2019

A5: Droomloopbaan afronden

Zoals in het PTA van atheneum 5 te lezen is, is Droomloopbaan een verplicht onderdeel. Dit betekent dat voor dit onderdeel alles in orde moet zijn om over te kunnen gaan.
 
Lees verder voor informatie over PTA, de inleverdatum, webclasses en de open dag.

 
Na een eerste screening valt op dat met name de opdrachten van periode 3 nauwelijks zijn gemaakt. Leerlingen die dat wel hebben gedaan, een pluim daarvoor.
 
Voor 1 mei moeten alle opdrachten van periode 2 en 3 af zijn, maar aangezien dit in de vakantie valt betekent dit dat alle opdrachten voor de mei vakantie moeten zijn afgerond.
 
Er zijn twee aandachtspunten:
-          Er zijn leerlingen die niet geabonneerd zijn op de blogspot en daardoor tot twee keer toe de oproep tot aanmelden van een webclass hebben gemist. Ook deze opdracht is een PTA onderdeel. Dit zou formeel betekenen dat deze leerlingen niet over zouden kunnen gaan naar A6. Deze leerlingen en hun ouders ontvangen een brief waarin staat dat dit verplichte onderdeel in november 2019 zal moeten worden afgerond en dat de leerling zelf verantwoordelijk is zich op tijd aan te melden voor deze webclass en dat zelf in de gaten houdt.
-          Wanneer leerlingen nog niet twee open dagen hebben bezocht is er 13 april op de RUG nog een laatste mogelijkheid. Ook dit is via de blog al meerdere malen onder de aandacht gebracht. Twee open dagen vormen ook een verplicht PTA onderdeel.