donderdag 19 maart 2020

A5: Update

Begrijpelijkerwijs krijg ik veel vragen van jullie over TW3, p.4 en TW4. Open het bericht voor meer informatie.

Er is wat meer duidelijkheid over de examenklassen maar nog niet veel over de voorexamenklassen.


Op dit moment is veel onzeker, voor jullie en ook voor ons. Ik zal proberen om kort aan te geven wat we op dit moment wél en níet weten, zodat jullie zo goed mogelijk weten waar je aan toe bent.


We weten op dit moment niet hoe TW3 verder zal gaan. De overheid geeft aan dat dit is uitgesteld tot nader order. Totdat we daar meer duidelijkheid over hebben is het van belang dat je de toetsstof van TW3 wel bijhoudt en beheerst zodat je kennis op peil is voor als deze stof in de toekomst mogelijk weer getoetst kan worden.


Werk daarnaast rustig door met de planning en opdrachten van p.4 en de stof van TW4. Als het goed is maken docenten deze planning, stof en opdrachten digitaal beschikbaar. Probeer de discipline op te brengen om dagelijks aan school te werken, zoals je anders ook zou doen.


Zijn hierin zaken onduidelijk mail dan direct je docent of mij.


Jullie mogen erop vertrouwen dat wij jullie zo goed mogelijk verder proberen te helpen en zo goed en snel mogelijk proberen te informeren.


Veel gezondheid en succes gewenst in deze situatie. Ik hoop jullie binnenkort en in goede gezondheid weer te zien!


Meneer Van der Steege


Belangrijke en betrouwbare sites:


1: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-het-onderwijs/vragen-over-voortgezet-onderwijs


2: https://www.vo-raad.nl/