vrijdag 14 juni 2013

A4: week 25 en 26 projectweek


CSG Comenius Conference on Climate and Sustainability’

Beste leerling uit A4,

In week 25 (17 t/m 21 juni) en in week 26 (24 t/m 28 juni) gaan alle leerlingen van Atheneum 4 bezig met de voorbereidingen voor de CSG Comenius Conference on Climate and Sustainability.
Over het programma alvast het volgende:
 
In week 25 zullen er voorbereidende lessen op het thema ‘Climate and (Local) Sustainability’ tijdens de reguliere lessen Nederlands, ANW en Wetenschapsfilosofie gegeven worden. Op dinsdag 18 juni krijg je bovendien een les van een mystery guest. Wie dat is, houden we nog even geheim. De lessen hebben tot doel om je genoeg kennis mee te geven zodat je in week 26 effectief aan de slag kunt met je onderzoek. Verder staat er voor woensdag 19 juni al een eerste excursie op het programma!

In week 26 volgt nog een excursie en verder ga je deze week heel veel onderzoek doen met je onderzoeksgroep. (De groepsindeling volgt nog).  Als groep heb je de taak om een wetenschappelijke poster te maken over je onderzoek die je op donderdag 27 juni gaat presenteren op de enige echte en allereerste ‘CSG Comenius Conference on Climate and Sustainability’!