maandag 3 juni 2013

A4,5,6: Open dag en open dagen app

Vrijdag 7 juni vindt er nog een aantal voorlichtingsactiviteiten plaats. Op de RUG wordt een Last Minute voorlichting georganiseerd speciaal voor examenleerlingen. De voorlichting is tussen 11.00 en 14.00 uur. Ook organiseren de hogescholen in Leeuwarden vrijdag a.s. nog een open dag. Wil je graag een bezoek brengen aan NHL Hogeschool, Stenden Hogeschool of Van Hall Larenstein, dan kan dat. De open dag is van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vind je op de websites van de RUG en de hogescholen.

Op NHL Hogeschool wordt van 13.30 tot 15.00 uur een Talentworkshop gegeven om je te helpen bij je studiekeuze. Aanmelden via de site is verplicht! Ook op Stenden Hogschool kun je een studiekeuzetest maken.

Op de website http://www.tkmst.nl/opendagenapp kun je een open dagen app downloaden. De TKMST open dagen app bundelt alle open dagen in Nederland in één applicatie. De app biedt je extra informatie over de instelling, zoals opleidingen, vestigingen, kwaliteit- en adresgegevens. Hiermee krijg je alle informatie die je nodig hebt voor, tijdens en na een open dag.

Vragen? Laat het me dan weten via de mail of kom langs bij kamer 3.8.

Vriendelijke groet,
Tirza Kingma
Decaan bovenbouw havo en atheneum