dinsdag 13 oktober 2015

A6: bericht voor leerlingen ha/te


Aan de leerlingen  van A6 met handvaardigheid/tekenen in hun pakket

Beste leerling,

Direct na de kerstvakantie start voor jou al het eerste onderdeel van het Centraal Examen, namelijk het Centraal Praktisch Examen tekenen of handvaardigheid.

Begin december krijg je  een aantal opdrachten uitgereikt, waarvan je er één moet kiezen.  Deze opdrachten zijn vastgesteld door de landelijke examencommissie.
Direct na de kerstvakantie ga je met de door jou uitgekozen opdracht aan de slag. Dat gebeurt  in een van te voren vastgesteld aantal lessen  met een tijdsduur van in totaal 1400 minuten.  Dat is de duur van dit examen. Je wordt nog uitvoerig geïnformeerd over de gang van zaken en de exacte data.
Voor jullie vallen de praktijklessen allemaal op vrijdagmiddag. En dat zal in het tweedehalfjaar waarschijnlijk ook het geval zijn. Helaas vallen er een aantal vrijdagen uit, waardoor we vrij krap uitkomen met de tijd.
Daarom alvast deze mail, want  één van de vrijdagen die ingepland worden voor dit Praktische Examen valt samen met een Open Dag van de RUG. Daar kun je dan dus niet naar toe.
Gelukkig  is er ook een Open Dag van de RUG op vrijdag 6 november.
Wil je dus nog een Open Dag van de RUG bezoeken, doe dit dan op vrijdag 6 november a.s.!!