donderdag 11 mei 2017

Beste BINAS-leerlingen,


Er is door jullie flink gebruik gemaakt van lokaal 308. Er is heel wat af geknutseld en onderzocht tbv PO / PWS en/of andere practica. Vaak met een fantastisch resultaat.

Hoewel er in de diverse verslagen de nodige dank wordt uitgesproken richting TOA's,

is er van die dankbaarheid in lokaal 308 weinig te merken. Het is er al weken een enorme bende!

Daarom laten we de boel opruimen / ontruimen.

Als jij nog materiaal hebt liggen in lokaal 308, haal dat daar dan vrijdag voor 16h00 vandaan. En als je er dan toch bent; ruim dan direct wat rotzooi op. (Zelfs als die rotzooi oorspronkelijk niet van jou was).
Een hele prettige en effectieve manier om je dankbaarheid uit te drukken voor alle hulp die je hebt gehad, het gereedschap wat je hebt mogen gebruiken en de materialen die beschikbaar zijn gesteld. Als iedereen wat doet; blijft het ook voor iedereen een kleine moeite.

Zit jij nu midden in je examens en ben je niet in de gelegenheid om het op te halen? Tja; dan is het natuurlijk heel vervelend dat we je daar dan nu over moeten lastig vallen. Al heb je natuurlijk zelf al meer dan genoeg gelegenheid gehad om het eerder af te handelen. Regel even iemand anders die je materiaal ophaalt, of mail de TOA's met een duidelijke omschrijving van datgene wat NIET in de container mag verdwijnen. Dan kun je het materiaal ophalen als je wel weer in de gelegenheid bent.

Namens de leerlingen en het personeel die lokaal 308 weer willen kunnen gebruiken, alvast hartelijk dank!

H. Koek