dinsdag 23 mei 2017

Kanoën tijdens de gymles

Net als de afgelopen jaren gaan we ook dit jaar met elke klas tijdens de gymles 1 keer een les kanoën. Alle klassen zijn ingedeeld in week 22 tot en met 24. Kijk goed in het schema wanneer jouw klas aan de beurt is en noteer dit duidelijk in je agenda of telefoon! De eerste klassen beginnen aanstaande maandag  29 mei al met kanoën!


Belangrijke aandachtspunten: Omkleden voor de kanoles doen we in de kleedkamers van gymzaal 3. We gebruiken de nooddeur naar het plein als in - en uitgang. We verzamelen dan rechts op het veld bij het kleine slootje dat uitkomt op de Potmarge.

Zorg dat je de weersvoorspellingen goed in de gaten houdt en je kleding hierop aanpast. Bij slecht weer is een regenbroek of jack  geen overbodige luxe. Bij heel mooi weer niet vergeten je goed in te smeren en/ of een petje/zonnebril te dragen. Neem droge kleding mee voor na de les en een handdoek. Je kunt zwemkleding aandoen tijdens de activiteit en na afloop is er gelegenheid om te douchen. Vergeet niet droog ondergoed mee te nemen! Draag gemakkelijke schoenen of bij mooi weer slippers.

We dragen tijdens de kano-rit allemaal een zwemvest. Dit is verplicht. Verder ben je verplicht de aanwijzingen en instructies van de gymdocent goed op te volgen. Je moet je op een verantwoordelijke manier gedragen voor de kano en op het water met andere watersporters.

 

We hopen op goed weer tijdens de lessen!

 

De gymdocenten