vrijdag 17 april 2020

A6: Luistertoets Engels: de spelregels

Het is verplicht voor alle leerlingen om hun camera op hun gezicht gericht aan te hebben staan en hun microfoon uit. Is dit niet het geval, dan is de toets ongeldig. Conform het toets-protocol melden de leerlingen zich 20 minuten vóór aanvang van de toets aan op Teams.
De surveillanten kunnen dan de leerlingen vragen hun werkomgeving te laten zien zodat duidelijk is dat er geen andere personen of communicatiemiddelen in de ruimte zijn, tenzij een leerling gebruik moet maken van de camera op de telefoon. Ook kunnen leerlingen alvast inloggen op Woots.nl. 

Leerlingen kunnen met de toets op Woots.nl beginnen zodra deze open gaat om 9.00 uur. Leerlingen werken dan in één keer de hele luistertoets af (leerlingen met extra tijd zijn in het programma als zodanig aangemerkt dus dat gaat automatisch). Ze klikken het juiste antwoord aan en kunnen niet terug naar een vorige vraag. Als ze de laatste vraag beantwoord hebben, moeten ze hun toets inleveren door op de blauwe ‘Inleveren’ knop te drukken en daarna mogen ze uitloggen. Leerlingen die langer dan een kwartier te laat beginnen, kunnen hun toets niet meer inleveren.
Namens de lesgevende docenten: veel succes!