vrijdag 5 maart 2021

Gymlessen vanaf 8 maart

Net als alle andere lessen beginnen we 8 maart ook weer met het geven van de gymlessen. Dit gebeurt gewoon volgens jullie rooster en in halve klassen. De lessen zullen buiten gegeven worden en hiervoor gebruiken we onze velden en het nieuwe multicourt. Een aantal belangrijke zaken:

Kom op de dag dat je gym hebt zoveel mogelijk in je sportkleding naar school. Het is niet de bedoeling dat iedereen zich nog op school geheel moet omkleden

Voor je spullen zijn er  bij de buitenaccomodatie (houten huisje bij de velden) 4 ruimtes beschikbaar. Hier kun je bijvoorbeeld wel wat spullen kwijt, schoenen wisselen etc

Kleed je goed op het weer! Het is nog behoorlijk fris en houdt hier dus goed rekening mee! Alleen een t-shirt en korte broek volstaat niet. Denk meer aan trainingsbroek , sportjasje, eventueel termoshirt,  shirt met lange mouwen.

Let op! wanneer het weer echt te slecht is om buiten te kunnen gymen moeten jullie in je lokaal aan het werk . Zorg dus dat je voldoende huiswerk/leerwerk meeneemt naar school waar je mee aan de slag kunt op die uren.

 

Voor de onderbouw geldt dat het kan zijn dat je voor een stipuur een lo les krijgt. Dan betekent dit dus dat je voor dit stipuur buiten gym hebt! Dus gymspullen aan en mee dus.

 

Wij hebben er zin in! de lo-docenten