maandag 19 april 2021

A4: naar Mariënburg Academie locatie

 A4 Leerlingen die naar academie gaan of daar nu al zitten moeten hun oude kluis op Mariënburg leegmaken en de sleutel hiervan 20 april 2021 inleveren bij de conciërge op academie. Voor de meivakantie krijg je op deze locatie weer een sleutel uitgereikt, communicatie hierover volgt nog.

Sl  Sleutel kwijt? Geef dit dan op de inlever dag bij de conciërge aan en betaal opnieuw 5 euro borg (alleen contante betaling mogelijk). Je krijgt alleen dan na de meivakantie weer nieuwe kluissleutel op academie.


·        Zittenblijvers A4: Blijf je mogelijk zitten in A4, dan lever je ook je sleutel in. Je krijgt dan tijdelijk een nieuwe kluissleutel op academie. In het nieuwe schooljaar kun je nadat je deze sleutel hebt ingeleverd op academie bij de conciërge op Mariënburg weer een sleutel krijgen.

Let op!
Bij het niet(tijdig) inleveren van sleutels vervalt na 22april 2021 het recht op borg retour en worden de kluizen door de conciërges leeggehaald en voorzien van nieuwe sloten. Je zult dan op academie eerst opnieuw borg moeten betalen voordat je een sleutel uitgereikt krijgt.

Inleverschema: dinsdag 20 april 09:00 A4A&B, 09:10 A4C&D in de kantine van academie.