woensdag 28 april 2021

A6: verwarring bij uitslag examens

Vanochtend is gezegd dat alleen leerlingen die in alle vakken examens hebben gedaan uitslag krijgen. Dat is niet juist. Het is zo dat alleen leerlingen die in alle vakken examens hebben gedaan te horen krijgen of ze geslaagd zijn. De andere leerlingen krijgen later op de middag uitslag van de gemaakte examens.

In het instructieboekje staat het goed. Herkansers moeten zich bij de heer Van der Steege opgeven:

 Na tijdvak 1

  • Donderdagmiddag 10 juni wordt om 14.00 uur, of zoveel eerder als mogelijk, in een vergadering van de examencommissie de uitslag vastgesteld. Daarna worden alleen kandidaten gebeld die alle examens hebben gemaakt. Zorg ervoor dat in magister het nummer staat waarop je gebeld wilt worden
  • Voor de overige kandidaten geldt dat zij op donderdagmiddag om 15.00 uur worden verwacht bij hun studiecoach om de uitslag van de gemaakte examens door te nemen.
  •  Leerlingen die gezakt zijn, worden vrijdag 11 juni tussen 9.00 uur en 12.00 uur zelf op school verwacht voor overleg over de eventueel te maken herkansing(en).
  •  Voor alle herkansingen in tijdvak 2 geldt dat deze vóór vrijdag 11 juni, 14.00 uur via mail worden doorgegeven aan de teamleider (m.vandersteege@cvo-nf.nl).